Team

Health Professionals

Extra Support For Your Health
Lorem ipsum dolor sit amet, no usu mazim pertinacia. Sumo aliquid contentiones te pri, cu vocent adolescens duo, sit tollit detracto.
Pri ignota dictas te, te pertinacia mnesarchum contentiones has, ius modus mundi partem cu. At eam vidisse scripta.
Wellness 85%
Phytotherapy 50%
Fitness 45%
Massage 70%

Meet My Team

Testimonials for Melanie Hanson

Danijela Rolih u mom životu ima posebno mesto. Ona je moj prvi “učitelj”, neverovatna osoba koja me je pokrenula, konačno probudila iz dugogodišnje hibernacije. 

Uz njeno suptilno, ali čvrsto vođstvo, uz neizmerno razumevanje, fantastičnu energiju i nežnu i nesebičnu podršku divnih žena iz naše grupe – mogu bez preterivanja da kažem da sam uspela da se vratim sebi, da iskopam svoje “zašto”, da se vratim “u igru” i da povratim veru u svoje mogućnosti i sopsvenu snagu. 

Najtoplije preporučujem Danijelu, njene programe, njeno znanje koje nesebično deli, njeno dragoceno iskustvo i njenu čudesnu energiju, umešnost i osećaj za coaching, posvećenost, delikatnost… 

Hvala, Danijela Rolih, naša English Lady sa toplom, sLOVEnskom dušom! ❤

Za mene je ovaj put koji sam krenula zajedno sa ostalima u grupi koja je kreirana samo za nas, bio stvarno nešto savršeno.

Danijelu kao da poznam 100 godina i kao da smo bile već na kafi.

Biti opušten skroz i podijeliti svoja lična iskustva i doživljaje sa dragim osobama koje poznaješ samo ovako virtuelno, nema cijenu.

Uspjela je iz nas da izvuče ono nešto što bi inače skrivale od drugih, a tu, u našoj maloj grupi mogle smo slobodno i otvoreno da kažemo to baš to javno.

Ja sam sretna što sam baš tu i baš sa tim osobama, jer ništa na ovom svijetu nije slučajno. 🙏❤️

Danijela se daje 200%, sve što zna velikodušno prenosi na druge. Tako srdačno, a tako profesionalno pristupa radu i puna je fenomenalnih ideja i savjeta. Rad u njenoj grupi mi je donijeo u život još predivnih duša i prijateljica. ❤️❤️❤️

en_USEnglish